Absolver byr på lekker nettkamp

Ta en titt på den stilige traileren til dette nye kampspillet.

Absolver er et nettbasert rollespill fokusert på kamp. Spillet følger en gruppe eksperter på kamp, som har valgt å bli med i en militær gruppe som skal sikre stabilitet i fantasiuniverset handlingen foregår i, og du må bygge opp din egen gruppe med krigere og kjempe både mot datastyrte fiender og menneskestyrte motspillere.

Absolver ser pent ut.
Absolver ser pent ut.

Utviklerne i Paris-baserte Sloclap skryter av et glatt, sanntidsbasert kampsystem der posisjonering og bevegelse er helt nødvendig for å lykkes. Hver figur får en egen kampstil og et utvalgt våpen, og spillerne får designe egne «komboer» ved å legge inn ulike angrep i kortstokken sin.

I tillegg til å kunne oppsøke andre spillere for kamp i ulike arenaer, vil du sømløst møte dem underveis i spillingen. Men kamp er ikke nødvendig – du kan også få nye venner, og andre spillere kan bli dine disipler eller mentorer for deg. Det skal også være mulig å handle med dem.

Spillet skal komme til både PC og konsoll, og vil lanseres neste år. Devolver Digital står for utgivelsen. Her er en flott trailer:

Er det bare meg, eller føles dette spillet som om det er satt til Endless Legend-verdenen?

En kommentar om “Absolver byr på lekker nettkamp”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.