Ferske detaljer om Gothic-skapernes nye rollespill

Utforske en gigantisk, postapokalyptisk verden ved hjelp av jetpack.

Elex ble annonsert for nesten ett år siden, men i løpet av tiden som har gått, har vi fått fint lite informasjon om spillet. Men nå har utvikler Piranha Bytes og utgiver Nordic Games lagt ut et ordentlig nettsted, med bilder og ny informasjon.

Sci-fi møter middelaldersk fantasy.
Sci-fi møter middelaldersk fantasy.

Handlingen finner sted på en klode som en gang huset en svært avansert sivilisasjon. Men så ble planeten truffet av en meteor, og mesteparten av menneskene ble utryddet. De overlevende har nå delt seg inn i ulike fraksjoner, som kjemper om makten.

Dra hvor du vil

Spillet foregår i en stor, åpen verden delt inn i fem regioner, og i ekte Piranha Bytes-stil, er alle tilgjengelige fra starten av. Du kan dra hvor du vil og prøve å slåss med hvem du vil, men det er naturligvis ikke dermed sagt at alle områdene egner seg like godt for nybegynnere. Et nøkkelkonsept er at hvis du kan se et sted, kan du også reise dit – blant annet ved hjelp av jetpack.

Jetpack i et rollespill?
Jetpack i et rollespill?

Piranha Bytes er tradisjonelt ikke så interessert i vanlige klassesystemer, og Elex ser ut til å få et Gothic/Risen-aktig system der du starter på bar bakke, og kan utvikle figuren din i den retningen du ønsker ved å trene hos eksperter på de ulike egenskapene i spillet.

Vi loves også at hvilke valg du tar, og hvordan du oppfører deg, vil påvirke hvordan andre mennesker ser på deg og hvordan handlingen utvikler seg.

Siden Elex foregår i en postapokalyptisk verden, er våpnene du får tilgang til en kombinasjon av typiske middelaldervåpen og futuristiske sci-fi-våpen som stammer fra før katastrofen. Vi loves alt fra sverd og buer til plasmarifler og flammekastere.

Elex kommer til PC, PS4 og Xbox One. Mer informasjon vil utvilsomt dukke opp på E3 i juni.

2 kommentarer om “Ferske detaljer om Gothic-skapernes nye rollespill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.