Fredag lanseres Among the Sleep på Xbox One

Det norske grøssereventyret blir tilgjengelig for et nytt publikum.

Among the Sleep er et grøssereventyr utviklet av Hamar-baserte Krillbite Studio, der du spiller en liten toåring som våkner opp om natten, og opplever at ting absolutt ikke er som de skal i huset han bor. Du må utforske huset (og andre miljøer) fra toåringens perspektiv, og forsøke å forstå hva det egentlig er som skjer.

kommer spillet til Xbox One. Lanseringen finner sted førstkommende fredag. Xbox One-versjonen ser ut til å være identisk med PC-utgaven, men lar deg laste ned nye nattklær for spillfiguren av en eller annen grunn.

Jeg anmeldte Among the Sleep da det kom ut på PC i 2014, og var i det store og hele fornøyd med spillet. Det er genuint guffent og skremmende til tider, men ikke alle delene av spillet er like vellykket. Alt i alt er det et spill jeg syntes folk bør oppleve, så lenge de ikke forventer «Amnesia med en toåring i hovedrollen». Her er en trailer:

I disse dager jobber forøvrig Krillbite med et spill som heter Mosaic. Det beskrives som et historiedrevet spill om urban isolasjon, der spillfiguren lever et liv uten glede eller mening. Hver dag er lik den forrige, helt til … vel, det finner vi vel ut når spillet kommer ut neste år. Ta en titt på teaser-filmen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.