Se den første utgaven av Level Ups nyhetsmagasin

Vil Microsoft gravlegge Xbox One allerede neste år? Det er en av sakene i ukens nyhetsmagasin fra Level Up.

Sony har etter alt å dømme knust Microsoft i denne konsollgenerasjonen, og nå ryktes det at Microsoft rett og slett ønsker å bli ferdig med den så fort som mulig. De skal visstnok ha en fire ganger så kraftig oppfølger under utvikling, og om ryktene stemmer, skal den lanseres allerede neste år.

Dette er en av sakene som dekkes i det nye nyhetsmagasinet fra Level Up, Level Update. Dette skal være et ukentlig magasin med «viktigste spill- og esport-nyheter, ukens funfact og ukens kuleste spillklipp i én og samme pakke». Det er Rune Fjell Olsen som er programleder.

Her kan du se ukens magasin:

En kommentar om “Se den første utgaven av Level Ups nyhetsmagasin”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.