Skytespillet Hard Reset Redux er ute nå

Forbedret utgave av Cyberpunk-skyteren fra skaperne av de nye Shadow Warrior-spillene.

Hard Reset Redux har nå blitt lansert på PC og Xbox One. PlayStation 4-versjonen følger den 8. juni. Om du kjøper spillet på Steam, får du hele 85 prosent avslag hvis du eier originalen (eller utviklernes nyere spill, Shadow Warrior).

Skal jeg være helt ærlig, ser jeg ikke de store grafiske forbedringene. Men originalen var jo temmelig lekker i utgangspunktet.
Skal jeg være helt ærlig, ser jeg ikke de store grafiske forbedringene. Men originalen var jo temmelig lekker i utgangspunktet.

Hard Reset ble opprinnelig lansert på PC for noen år siden, og imponerte med svært lekker grafikk samtidig som det skiltet med forfriskende «gammeldags» skyte-action. Spillet kan minne om en blanding av Doom og Serious Sam, der du må navigere deg gjennom intrikate miljøer fulle av hemmeligheter og forsvare deg mot horder av fiender som ofte angriper i bølger.

Redux-versjonen har fått en oppgradert grafikkmotor, rebalansert vanskelighetsgrad (basert på min erfaring med originalversjonen anser jeg dette som gode nyheter), samt nye fiender og våpen (inkludert en cyber-katana). Raskere lastetider og muligheten til å hurtiglagre loves vi også.

Som seg hør og bør, har spillet også fått en lanseringstrailer. Ta en titt:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.