Trim hjernen med laserstråler

Sjekk den lekre traileren til det kommende hjernetrimspillet Archaica.

Det er alltid gøy med litt hjernetrim, spesielt når det involverer laserstråler og lekre miljøer. Tilfeldigvis er det akkurat det Archaica: The Path of Light gjør – her må du bruke speil for å reflektere laserstråler rundt i vakre miljøer, for å lede dem dit du vil. På den måten kan du aktivere eldgamle mekanismer.

Spillet får åtti forskjellige brett, og alle skal være unike (brødreparet bak spillet har visstnok laget hundrevis av nøtter, men kun valgt de åtti beste for spillet). Hvert nivå skal i tillegg ha sin egne, unike atmosfære.

Archaica virker kanskje ikke så spennende når man kun leser beskrivelsen, men jeg liker veldig godt hvordan det ser (og høres) ut. Ta en titt på traileren under, og hvis du liker det du ser, kan du svippe innom Steam Greenlight for å gi utviklerne din stemme der.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.