Pure Chess kommer til PC og Xbox One

Klar for litt sjakk?

Jeg er kanskje litt rar, men jeg har lenge irritert meg over at Pure Chess ikke har vært tilgjengelig for PC. Nå slipper jeg snart å ergre meg over akkurat det problemet, for utgiver Ripstone har annonsert at spillet kommer til Xbox One og PC senere i sommer. PC-versjonen vil distribueres via Steam.

Pure Chess ble utviklet av VooFoo Studios, som er mest kjent for biljardspillene sine, og kom opprinnelig til PlayStation 3 i 2012. Den nye versjonen utvikles av Ripstones interne utviklerteam. Spillet skilter blant annet med flerspiller på tvers av plattformene, en omfattende øvingsdel, flere forseggjorte brikkesett og 100 sjakk-nøtter som du kan pusle med.

Om du er superinteressert i sjakk, tipper jeg nyeste versjon av Fritz Chess er et lurere valg (takket være sine enorme mengder innhold og innstillingsmuligheter), men Pure Chess har en langt penere presentasjon og virker rett og slett litt mer fristende å bruke tid på. Ta en titt på traileren:

3 kommentarer om “Pure Chess kommer til PC og Xbox One”

  1. Jeg er sjakkentusiast, men utover den enorme mengden gode ressurser for sjakklæring, spill og taktiske oppgaver man finner gratis på nettet, sliter jeg ærlig talt med å se hva sjakkspill som Pure Chess tilfører bortsett fra grafikken. Spillet ser nydelig ut, men når det gjelder sjakk foretrekker jeg strengt tatt kjedelig og simplistisk 2D-grafikk der oversikten er best mulig. Hadde det derimot dukket opp et sjakkspill med en interessant historiemodus, hadde jeg kastet meg over det.

    Svar
      • Jøss, det spillet har jeg aldri hørt om. Det ser ut som om det nå er tilgjengelig gratis også, så det skal jeg definitivt prøve meg på i løpet av helgen. Takk for tips!

        Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.