Trailer-trio fra Focus Home Interactive

Ta en titt på E3-trailerne for The Technomancer, Styx: Shards of Darkness og Call of Cthulhu. De er alle ganske kule.

Franske Focus Home Interactive har gitt ut noen trailere i forkant av E3, og selv om de kanskje ikke fortjener saker hver for seg, syntes jeg de er kule nok til å få en liten samlesak.

Først ut er The Technomancer, et rollespill satt til Mars en gang i en fjern fremtid. Spillet virker ikke helt ulikt Mass Effect-serien, med actionbasert kamp og muligheten til å dra med seg ulike figurer på eventyr (med de obligatoriske romantiske mulighetene). Det kommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC allerede den 28. juni.

Så har vi Styx: Shards of Darkness, som er et åpen verden-snikespill satt til et fantasy-univers. Du spiller en goblin, som blir trukket inn i en livsfarlig konspirasjon. Også dette spillet kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4, og lanseringen finner sted senere i år.

Sist ut er Call of Cthulhu, et grøssereventyr inspirert av H.P. Lovecrafts Cthulhu-mytos, som allerede har fått flere vellykkede spill. Det blir spennende å se om det kan overgå Dark Corners of the Earth. Spillet lanseres for konsoll og PC neste år.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.