Se EA og Bethesdas E3-konferanser her

Her er opptak fra gårsdagens E3-presentasjoner.

Spillmessen E3 er rett rundt hjørnet, og tradisjonen tro holder noen av de store aktørene i spillindustrien egne, direktesendte konferanser i forkant av selve messa. Electronic Arts er først ut, med en konferanse som starter klokka 22.00 norsk tid. I natt, klokka 04.00, starter Bethesdas konferanse. De varer begge i én time.

Det varierer hvor interessante disse konferansene er (spesielt når utgiverne trekker ut en gjeng folk for å late som om de spiller flerspiller på direkten i fem-ti minutter), men som oftest får vi både nyannonseringer og kule trailere fra spill vi allerede vet er på vei.

Oppdatering: Her er opptak fra kvelden og nattens konferanser.

Electronic Arts (konferansen starter 40 minutter inn i videoen):

Bethesda (pre-show starter cirka 25 minutter inn i videoen, mens selve konferansen starter cirka én time inn i videoen):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.