Opptak fra mandagens E3-konferanser

Her kan du se opptak av konferansene til Microsoft, Ubisoft og Sony, samt PC Gaming Show.

Vi går en fullpakket kveld og natt i møte, og det hele begynner med Microsoft. Deres E3-konferanse starter klokken 18.30 norsk tid, og varer i 90 minutter. Så følger en halvtimes pause, før AMD og PC Gamer gir oss sitt PC Gaming Show klokken 20.30 norsk tid. Dette varer også i 90 minutter.

Deretter er det rett over på Ubisofts konferanse, som altså starter klokken 22.00 norsk tid. Denne skal vare i cirka 60 minutter. For oss vanlige dødelige, slutter kvelden her. Men om du sliter med å få sove, kjører Sony i gang sitt svære E3-konferanse klokka 03.00 norsk tid. Denne er forventet å vare opp mot to timer.

På samme måte som jeg gjorde i går, vil jeg legge inn livestrømmer i denne artikkelen. Jeg vil også legge inn strømmen til Level Up, som selv kjører et E3-show med diskusjoner både før og etter konferansene (du får også se de ulike pressekonferansene via deres show). De starter moroa klokka 18.00 i kveld, og holder det gående frem til omtrent midnatt (før de starter igjen kl. 02.30).

Her er Twitch-lenker til de aktuelle utgiverne: Microsoft (kan også sees på konsollen din), PC Gaming Show (strømmes også på Youtube og Facebook), Ubisoft (strømmes også på Youtube), Sony (strømmes også på Youtube, og kan sees på konsollen din).

Oppdatering: Nå har jeg byttet ut live-strømmene med opptak av gårsdagens/nattens konferanser.

Sony:

Microsoft:

PC Gaming Show (inkludert pre-show og så videre):

Ubisoft (inkludert pre-show og så videre):

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.