Daedalic kunngjør «transhumanistisk thriller»

State of Mind er et nytt eventyrspill fra veteranen Martin Ganteföhr. Sjekk den stilige traileren!

Tyske Daedalic Entertainment er ikke redd for å bli overdøvet i E3-kaoset, og har akkurat annonsert State of Mind, en «futuristisk, transhumanistisk thriller» utviklet under ledelse av den tyske spilldesigneren Martin Ganteföhr, som blant annet har stått for titler som The Moment of Silence og Overclocked.

Dette må være Richard Nolan.
Dette må være Richard Nolan.

Spillet foregår i en dystopisk fremtid der overbefolkning, krig og konstant ressursmangel gjør verden rimelig kjip. Det hele kompliseres av roboter som krever at menneskerettighetene skal gjelde også for dem, og futurister som prøver å skape kunstig liv.

For mange ser løsningen ut til å være å legge hele virkeligheten bak seg, og la seg laste opp til en utopisk, virtuell verden. Det gjør også Richard Noland og familien hans, men for Richard går prosessen galt. Nå eksisterer han i begge virkelighetene samtidig, mens familien kun eksisterer i den virtuelle.

Spillet følger både Nolan og flere andre figurer som alle kan være med å påvirke handlingen og verden rundt dem på ulike måter. De to verdenene kan utforskes fritt i 3D, og spillet ser ut til å få en svært distinkt visuell stil. Den får vi et lite glimt av i traileren:

State of Mind skal lanseres for Xbox One, PlayStation 4 og PC/Mac i løpet av første kvartal neste år.

2 kommentarer om “Daedalic kunngjør «transhumanistisk thriller»”

  1. Oooooh, både Overclocked og The Moment Of Silence går jo for å være kultklassikere i visse kretser, mye pga historien, så dette blir veldig spennende. Stilig trailer også. Minner meg på at jeg har tenkt mange ganger på å spille begge spillene…. Begge spillene er forøvrig på 75% tilbud på GOG akkurat nå.

    Svar
    • Litt gog-sjekking, og mens Moment of Silence ser grei ut så kan jeg ikke se på Overclocked bildene der uten tenke på David Cage…

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.