The Last Guardian har fått lanseringsdato

Det går også rykter om at Dovre har falt, og at det er snøstorm i Helvete.

Sonys svar på Duke Nukem Forever har endelig fått en lanseringsdato. The Last Guardian kommer 25. oktober i år, og er selvsagt eksklusivt for PlayStation 4 (selv om det egentlig var ment for selskapets forrige konsoll).

Spillet følger en ung gutt, som må navigere seg gjennom mystiske ruiner sammen med en gigantisk ørn/hund-hybrid som kalles Trico. Du styrer gutten, og må samarbeide med Trico for å komme forbi vanskelige situasjoner og farer. Men Trico oppfører seg i alle fall til en viss grad som et ekte dyr, og må derfor manipuleres litt.

The Last Guardian kommer fra skaperne av klassiske Ico og Shadow of the Colossus, og i både stemning og stil virker det veldig likt. Dette er to av de aller beste spillene PlayStation-konsollene noensinne har fått, så naturlig nok er det knyttet visse forventninger til The Last Guardian også. Men den lange utviklingstiden er vel ikke akkurat noe godt tegn.

Her er spillets E3-trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.