Grisete Commodore 64-spill ute nå

Plattformspillet Quod Init Exit IIm er ditt mot en liten donasjon.

Indie-utvikleren Retream har nylig lansert oppfølgeren til plattformspillet Quod Init Exit for Commodore 64. Her spiller du en liten gris som må sprette seg vei gjennom fargerike miljøer for å finne alle bitene av en toalettskål (hm). Spillet skilter med et stort spillmiljø, fargerik og animert grafikk, og superglatt skrolling. Det hele får plass på 16 kilobytes.

Utvikleren har bestemt seg for at alle som sender inn en liten donasjon skal få tilgang på spillet, som han har brukt åtte måneder på å utvikle. Om du kjøper spillet (for den prisen du syntes er passelig), får du spillet i digitalt format, som enten kan spilles på emulator (slik som Vice) eller overføres til diskett / SD-kort (Easyflash) for bruk på en ekte maskin.

Her er en trailer, som blant annet viser at grisen har en noe spesiell måte å forflytte seg raskt på:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.