Nytt flipperspill med italiensk fokus

Zaccaria Pinball dropper Bally og Williams til fordel for det italienske selskapet Zaccaria.

Italienske Zaccaria produserte over 35 forskjellige flipperspill mellom 1974 og 1987, og på ett tidspunkt skal de ha vært den tredje største produsenten av flipperspill i verden (etter Bally og Williams). Nå har de fått sitt eget flipperspill, der alle spillene de noensinne laget er med.

Brettet Wood's Queen.
Brettet Wood’s Queen.

Zaccaria Pinball inneholder 38 flipperspill, gjenskapt i sirlig detalj, med alle de originale reglene og lydeffektene. I tillegg loves vi svært nøyaktig fysikksimulering og en bråte med muligheter for å skreddersy spillet etter eget ønske. Vi kan også velge mellom «arcade» og «simulation».

«Early access»-versjonen som er ute nå skal være fullt spillbar med alle brettene, men utviklerne ønsker også å implementere ting som nettbasert flerspiller og alternative moduser for alle brettene.

Gratis grunnutgave

Spillet er gratis, og inkluderer prøveversjoner av alle brettene. Men brettet Time Machine skal være fullstendig åpent i gratisversjonen, og gir deg derfor et visst inntrykk av hva du har i vente. Du kan kjøpe de øvrige brettene individuelt (for 15 kroner stykk), eller samlet.

Samme brett.
Samme brett.

En litt merkelig greie er «bronze membership»-pakken, som for 70 kroner gir deg flere konfigurasjonsmuligheter, slik som mørkere miljøer som fremhever spillets lyseffekter bedre. Den er forøvrig inkludert i prisen om du kjøper hele pakken.

Det som kanskje er litt viktig å huske på med Zaccaria Pinball, er at de individuelle spillene som nevnt er rimelig gamle. Flesteparten er derfor enkle i forhold til de amerikanske flipperspillene som huskes best fra åtti- og nittitallet. I tillegg kan man nok anklage noen av brettene for å være litt vel urettferdige.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.