Twilight Zone-inspirerte eventyr i Asemblance

Det mystiske førstepersonsspillet er nå ute for PC, og kommer straks til PlayStation 4.

Asemblance beskrives som en førstepersons psykologisk thriller, der du våkner opp og oppdager at du er fanget i en eksperimentell maskin. Dens jobb er å simulere minner, og for å rømme må du kanskje grave dypere i din egen fortid enn du er komfortabel med. Men kan du stole på det du oppdager?

Her er det nok noen spor!
Her er det nok noen spor!

Særlig mye mer enn dette vil ikke utviklerne ut med, men de forklarer at spillet er inspirert av TV-serier som The Twilight Zone, The X-Files og Black Mirror. Det er planlagt som det første spillet i en mye større serie, men hvorvidt den blir noe av, avhenger sikkert av hvor godt dette spillet gjør det. De få brukeranmeldelsene som har dukket opp på Steam er i alle fall positive (noe man ikke kan si om de første PS4-anmeldelsene).

Spillet er ute både på Steam og PlayStation 4 i USA. Utviklerne forklarer at de undervurderte mengden arbeid som er involvert i å få en PEGI-aldersmerking, som er nødvendig for PlayStation 4-spill i Europa, så den europeiske konsoll-lanseringen er utsatt et par uker. Her er traileren:

 

Asemblance is a single-player, first-person, psychological thriller.

You wake to find yourself trapped inside an experimental machine…
A machine built to simulate memories.
You no longer recall why you entered, but an AI voice guides you.
Trying to escape, you face memories from a past you may not want to remember.
But what is real?
Are these memories your own?
Can you even trust your own mind anymore?
Are you even in control?

Asemblance is the pilot episode of a mind-bending franchise inspired by The Twilight
Zone, The X-Files, and the Black Mirror television series.

Soundtrack by Seattle electronic artists Kid Smpl and Johnny Goss.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.