I dag lanseres sjangerblandingen Breached

Overlev en postapokalyptisk verden full av mysterier.

I Breached vekkes du opp av kryosøvn bare for å finne at du befinner deg i en slags postapokalyptisk ørken. Miljøene rundt deg er dødelige, og fasilitetene du befinner deg i er ødelagt. Du har lite oksygen og andre nødvendige ressurser – faktisk bare nok til å overleve i åtte dager. Nå må du utforske ørkenen rundt deg ved hjelp av droner, hente ut data fra ruinene der, og finne ut hvordan du skal fikse bygningen du befinner deg i.

Breached blander flere forskjellige sjangere, og som du kan se av traileren nederst, virker det vrient å klassifisere. Vi loves utforsking, gåteløsning og ressurshåndtering, samt en kompleks science fiction-historie. Utviklerne mener det bør ta «et par kvelder» å fullføre spillet.

Konseptet ble først utviklet i forbindelse med en lokal «game jam», og ble så godt mottatt at utviklerne – fem mennesker fra ulike land i den tidligere Sovjetunionen – har valgt å lage en kommersiell utgave. I dag lanseres det altså på Steam. Her er traileren (kul musikk!):


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.