Kalde grøss i nytt retro-eventyr

Dark Fear kombinerer eventyrspill og rollespill i én uhyggelig pakke.

I Dark Fear, som nylig ble lansert på Steam, spiller du en person som våkner opp på et ukjent sted, ute av stand til å huske hvordan du kom dit eller hvem du er. Dette noe overbrukte utgangspunktet setter scenen for en kombinasjon av rollespill og eventyrspill, der du må utforske et variert miljø fullt av utfordringer og muligheter.

I tillegg til å løse tradisjonelle eventyrspill-gåter, må du kjempe mot monstre, skaffe deg mat ved å jakte og fiske, oppgradere våpnene og rustningene dine, og skaffe deg allierte i den lokale landsbyen (blant annet ved å hjelpe dem med de mange problemene de står overfor).

Spillet har tidligere blitt lansert på mobile plattformer, men PC-versjonen skal ha bedre lyd og klarere grafikk. Lydsporet skal forøvrig være komponert av folk som jobber med film-musikk i Hollywood.

PC-versjonen koster 30 kroner. Her er en trailer (med litt irriterende blinking i starten, så vent med å sette den i fullskjerm-modus):

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.