Strategispillet Empires Apart er inspirert av Age of Empires

Nå har utviklerne sikret seg en utgiveravtale.

Strategiutgiver Slitherine har annonsert at de vil gi ut Empires Apart i andre halvdel av neste år. Spillet beskrives som et sanntidsstrategispill med elementer fra dagens MOBA- og MMORPG-er, men som mest av alt har hentet inspirasjon fra Ensemble Studios klassiske Age of Empires-spill. Det hele handler om å samle inn ressurser, bygge en hær og lede den til seier i vakre, tredimensjonale miljøer.

I den offisielle pressemeldingen sier Slitherines utviklersjef, Iain McNeil, at spillet er trofast mot «originalen», samtidig som det har noen nye ideer han er sikker på at spillmiljøet vil like. Utviklerstudioet DESTINYbit har jobbet med spillet en god stund, og i noen eldre utviklervideoer viser de blant annet hvordan de har modernisert grensesnittet:

Den nyeste av disse videoene er åtte måneder gammel, så de er nok litt utdaterte.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.