Stillehavskrig i ny Arma 3-ekspansjon

Utvidelsespakken Apex bringer med seg et helt nytt landområde å boltre seg på.

Bohemia Interactive har nå lansert Arma 3: Apex, en stor ekspansjonspakke for krigssimulatoren Arma 3. Pakkens høydepunkt er nok Tanoa, ei øygruppe i Stillehavet med et samlet areal på 100 km². Vi loves varierte miljøer, med alt fra regnskoger til byer og en stor vulkan. Ti nye kjøretøyer får vi også, samt tretten nye våpen, nye uniformer og nytt utstyr.

Apex skilter også med en stor samarbeidskampanje og nye flerspillermuligheter.

Den tsjekkiske utvikleren beskriver pakken som toppen av 15 år med Arma-utvikling, så de er åpenbart veldig fornøyd. Det samme ser spillerne ut til å være, skal vi dømme etter brukeranmeldelsene på Steam. Her er en trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.