Norske Through the Woods har fått utgiver

Grøsserspillet har blitt plukket opp av et noe overraskende selskap.

Den norske grøsseren Through the Woods har fått utgiver, og det er et selskap du neppe har hørt så mye om på en stund (om du har hørt om dem overhodet – det avhenger litt om hvor mye du fulgte med på PC-markedet for fem-ti år siden) – russiske 1C Company.

Through the Woods er dessverre ikke en ordinær hytteferiesimulator.
Through the Woods er (dessverre?) ikke en ordinær hytteferiesimulator.

I pressemeldingen sin forteller 1C at spillet skal lanseres på PC i oktober, og at de vil presentere det på spillmessen Gamescom, som er (nesten) rett rundt hjørnet.

Through the Woods utvikles av Antagonist, et relativt ungt utviklerstudio basert i Oslo. Spillet byr på tredjepersons uhygge inspirert av norrøn mytologi. Du spiller en mor som savner sønnen sin, og som må utforske en mørk og mystisk skog for å finne ham igjen. Du finner utvilsomt mye annet, også.

Spillet har nå fått Steam-side, og her er en helt fersk trailer (komplett med noen skikkelig gufne lyder, så skru på lyset før du ser den):

Mens vi er inne på 1C Company, kan jeg jo ta med at de også har signert PC-versjonen av Lantern, et spill der du må guide en flygende lanterne gjennom flotte miljøer. Det ser ganske stilig ut, og lanseres med full VR-støtte i november. Her er en trailer:

En kommentar om “Norske Through the Woods har fått utgiver”

  1. Håper det blir et spill, men frykter det blir en gåsimulator….. Traileren lover ikke veldig godt, men håper på det beste! Stilig stemning i det minste.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.