Kentucky Route Zero har fått sin fjerde akt

Det unike, episodebaserte eventyret fortsetter etter en lang ventepause.

Etter en ventetid på cirka to år, er endelig den neste delen av Kentucky Route Zero tilgjengelig for nedlasting. Dette er et avslappet eventyr satt til en skjult vei gjennom det mystiske hjertet av Kentucky, der ingenting er som man forventer, og der hver lille detalj har en eller annen mer eller mindre skjult mening man kan gruble over.

Det er i tillegg et svært stemningsfullt spill, med en herlig unik grafikkstil og et lydbilde som fortjener at du setter ørene på stilker.

Jeg vet ikke hvor mye mer jeg vil si om spillet, annet enn at du absolutt bør prøve det (det er tilgjengelig på flere distribusjonskanaler, sjekk det offisielle nettstedet for en liste). Jeg har ikke testet den fjerde akten enda, men etter den forrige er forventningene mine definitivt høye. Her er traileren for den første episoden:

Her er en rimelig utradisjonell trailer for del fire:

3 kommentarer om “Kentucky Route Zero har fått sin fjerde akt”

  1. Jeg husker relativt lite av de tre første aktene, og angrer veldig på at jeg spilte dem før hele spillet var ute. Tror jeg venter til siste akt er ferdig og begynner helt på nytt.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.