Viking-eventyret The Frostrune søker Greenlight-støtte

Det norskutviklede spillet trenger stemmer for å få plass på Steam.

Det norske spillet The Frostrune skal etter planen lanseres i løpet av årets tredje kvartal, og kommer til både mobile plattformer og PC. Nå har utvikleren lagt spillet inn på Steams Greenlight-tjeneste, der det må sanke stemmer for å slippe til på Steam-plattformen.

The Frostrune er et eventyrspill der du får du rollen som en skipbrudden som klarer å karre deg i land på ei mystisk øy. Her finner du en landsby, men ingen mennesker. Alt tyder på at innbyggerne forlot stedet i panikk og hastverk. Kan de mystiske gjenstandene du finner i den mørke skogen rundt landsbyen ha noe med dette å gjøre?

Spillet skilter ifølge utviklerne i Drammen-baserte Grimnir med håndmalt grafikk og et lydspor inspirert av vikingtiden, utfordrende gåter og en rik historie. I tillegg vil all tale i spillet være gå gammelnorsk, og alle objektene du finner skal være skapt basert på arkaeologiske kilder. Her er en trailer fra tidligere i år:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.