Her er et lite Amiga-hefte fra Commodore

Jeg ryddet litt i rotet mitt, og fant et lite reklamehefte for Amiga 500. Se hvordan Commodore markedsførte maskinen i Norge.

Commodore var ikke spesielt flinke til å reklamere for Amiga-plattformen sin, men dette reklameheftet (som jeg ikke aner hvor jeg fikk) syntes jeg gjør en rimelig god jobb med å presentere Amiga 500 på en god måte. Jeg liker spesielt godt slagordet «med mennesket i sentrum», som føles veldig passende for plattformen. Amiga var på dette tidspunktet langt mer brukervennlig enn PC-en, og var i tillegg en ekte multimediadatamaskin med avansert grafikk og lyd.

Forresten er det interessant å se skjermbilde fra Saucer Attack – dette spillet, som bør være kjent for enhver Commodore 64-eier, kom nemlig aldri ut på Amiga likevel. Spillskaperen Jim Sachs satte imidlertid sitt preg på plattformen, med ettersom han lagde grafikken for Defender of the Crown.

Dette er forøvrig ikke det eneste jeg fant, men resten har allerede blitt scannet (bedre) av Stein Eikedal.

En kommentar om “Her er et lite Amiga-hefte fra Commodore”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.