Mer retrostrategi fra Westwood-veteraner

Petroglyph har akkurat lansert 8-Bit Hordes, et sanntidsstrategispill i lekker retrostil.

Tidligere i år vekket Westwood-veteranene i Petroglyph oppsikt med 8-Bit Armies, et isometrisk sanntidsstrategispill med flott, retroinspirert grafikk og musikk. Nå har de fulgt opp med 8-Bit Hordes, som egentlig ser ut til å være samme greia om igjen – men nå satt til et univers med drager og riddere, i stedet for fly og tanks.

Som vanlig i gode, gamle sanntidsstrategispill, er målet å samle ressurser, bygge opp en base, og skape en hær som du kan bruke til å mose all motstand med. Denne gangen loves vi to fraksjoner, der mennesker og deres allierte kjemper mot orker og deres medsammensvorne.

Kampanjene har 24 oppdrag totalt, og det er 12 samarbeidsoppdrag og 10 kart for «skirmish» og flerspiller (for opp til åtte spillere).

Brukeranmeldelsene så langt virker positive, selv om flere trekker frem at spillet strengt tatt ikke gjør så veldig mye nytt i forhold til sin forgjenger. Prisen er i alle fall ikke gal – 90 kroner med lanseringsrabatt på Steam og GOG – og personlig syntes jeg presentasjonen virker temmelig glimrende (men så elsker jeg alt som kan minne meg om byggeklosser og denslags). Et lydspor laget av Frank «Red Alert» Klepacki er jo selvsagt også en bonus.

Trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.