Nå er Maze of the Mummy ute på itch.io

Commodore 64-spillet har blitt lansert via digital distribusjon (du kan selvsagt også kjøpe det på diskett).

Retroutgiveren Psytronik Software har nå annonsert at hjernetrimspillet Maze of the Mummy har blitt lansert på indie-portalen Itch.io. Det betyr at for like under tre dollar, får du tilgang på en digital versjon av spillet, som du kan overføre til en ekte Commodore 64 (om du har greie på slikt), eller spille i emulator.

Dette skattekartet viser jo bare en bråte pyramider!
Dette skattekartet viser jo bare en bråte pyramider!

Maze of the Mummy er et arkade/hjernetrimspill der du må karre deg gjennom totalt 255 spillbare brett, fordelt på femten pyramider fulle av utfordringer. Du må unngå å bli drept av den veldig skumle mumien som holder til der, eller de mange skorpionene som patruljerer pyramidenes rom og korridorer.

Om du rynker på nesen av emulatorer, og helst vil ha spillet på diskett, kan du kjøpe det i to separate versjoner direkte fra Psytronik. Nå som Maze of the Mummy er ute på Itch.io, får vi håpe flere av utgiverens mange Commodore 64-utgivelser følger etter.

Her er en Maze of the Mummy-video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.