Original Sin 2 har fått «early access»-dato

Om under én måned åpnes det etterlengtede rollespillet for publikum.

Det delvis folkefinansierte rollespillet Divinity: Original Sin endte opp som et av de aller kuleste spillene i sjangeren, og nå begynner belgiske Larian Studios snart å nærme seg målstreken for oppfølgeren – som, om vi skal tro rapportene, ser ut til å bli enda bedre.

I den nyeste Kickstarter-oppdateringen har alltid like hyperaktive Swen Vincke annonsert at Original Sin 2 lanseres i tidligutgave den 15. september. Denne første versjonen inneholder bare en liten bit av selve spillet, men den har også arenamodus der du kan teste flerspillerkamp. De fleste av oss vil vel vente med å laste spillet ned til den ferdige versjonen (som ikke kommer før i 2017) er klar, men det kan jo være artig å se hvordan Larian ligger an.

Til å begynne med vil tidligversjonen kun lanseres på Steams Early Access-tjeneste, men det ser ut som den også dukker opp på GOG etter hvert. Her er Kickstarter-videoen:

Og her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.