Husker du The Incredible Machine?

Crazy Machines 3 byr på Rube Goldberg-maskinerier i samme gate. Nå har spillet fått dato.

The Incredible Machine-serien er hjernetrimspill der målet er å bruke en hel rekke sære objekter for å skape ulike former for kjedereaksjoner, og dermed oppnå ett eller annet fastsatt mål. Vanligvis har du kun et begrenset antall objekter til rådighet per brett, og det kreves en del prøving og feiling for å få ting til å skje slik du ønsker.

Crazy Machines-serien er moderne kloner av The Incredible Machines, og nå er treeren snart klar for lansering. Dette spillet skilter blant annet med tredimensjonal grafikk, og utviklerne skryter av «hyperrealistisk» simulering av solide gjenstander, elektrisitet, lyn, vind, lys, lasere, akkustiske effekter, magnetisme og damp. Hva de legger i dette vet jeg ikke, men skal vi dømme etter teaser-filmen under, er fysikken fortsatt litt tegnefilmaktig.

Ellers loves vi muligheten til å designe egne brett og dele dem med andre, og man kan også skape sine egne objekter som kan brukes i spillet. Lanseringen finner sted den 18. oktober.

Originale The Incredible Machine er fortsatt tilgjengelig på GOG, forresten.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.