Nå har vi en egen «features»-kategori

Ta en titt på noen av de artige sakene i arkivet vårt, slik som historien om stavkirken i The Vanishing of Ethan Carter.

Vi har faktisk 1142 publiserte artikler her på Spillhistorie.no – og ja, jeg sliter litt med å skjønne det tallet selv. Men mesteparten av disse sakene er nyheter og andre småsaker, og resultatet er at det blir vanskeligere og vanskeligere å lete gjennom arkivet vårt på jakt etter interessant lesestoff som ikke passer inn i en av hovedkategoriene (inntrykk, tilbakeblikk, og så videre).

I tillegg har vi fått stadig flere større saker som ikke er så lette å kategorisere, så nå har jeg laget en ny kategori for «features» som disse kan puttes i. Du finner kategorien her, eller i hovedmenyen (under «annet»).

Jeg har også gått gjennom arkivet vårt for å legge inn relevante artikler. Kategorien inkluderer alt fra små kommentarer til svære retrosaker (inkludert noen som jeg også har lagt inn i andre kategorier, men der jeg føler «feature» er mest passende).

Her er noen små og store eksempler på småkule saker fra arkivet:

2 kommentarer om “Nå har vi en egen «features»-kategori”

    • Får håpe det! Nå har vi forøvrig også gjort visningen av kategoriene litt mer appellerende, med bilde i toppen i stedet for en tekstoverskrift. :)

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.