Betal hva du vil for dette Thrust-inspirerte spillet

Gravitus Minus byr på lekker pikselgrafikk og utfordrende nivåer.

Åttitallsklassikeren Thrust er en av mine personlige favoritter fra 8-bits-tiden, og jeg har også kost meg stort med flere av de senere spillene som har blitt inspirert av det. Nå har det kommet et nytt Thrust-inspirert spill, ved navn Gravitus Minus. Spillet er tilgjengelig på Itch.io, og du velger selv hvor mye du vil betale.

Som i Thrust styrer du et lite romskip sett fra siden, og må navigere deg gjennom trange og farlige huleganger på jakt etter energikjerner som du så må frakte trygt tilbake til overflaten. I starten vil nok hovedutfordringen være den realistiske fysikken, i alle fall når du tauer en energikjerne som tilsynelatende lever sitt eget liv. Men du må også forsvare deg mot mengder av fiender.

Spillet har to vanskelighetsgrader, og den ene skal passe for nykommere mens den andre er mer i tråd med det vi husker fra originalen. I tillegg har det nettbaserte topplister. Presentasjonen er det ikke noe i veien med (hvis du liker det retro, i alle fall) – bare ta en titt på traileren:

Takk til Indie Retro News.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.