Alle Digital Homicide-spillene er fjernet fra Steam

Det er neppe mange som kommer til å felle noen tårer av den grunn.

Du har forhåpentligvis ikke hørt om Digital Homicide. De er en utvikler som spesialiserer seg på å gi ut det som etter alle solemerker er drittspill – et av spillene deres heter jo faktisk også The Crazy Adventures of Poo Flung Doo – og på mystisk vis har de klart å få lansert en stor mengde av dem på Steam.

Et av spillene deres. Sikkert kjempebra.
Et av spillene deres. Sikkert kjempebra.

Saksøker folk som kritiserer dem

Om du faktisk har hørt om Digital Homicide, er sjansene store for at det skjedde etter at utvikleren saksøkte Youtube-personligheten Jim Sterling, som virkelig ikke likte et av spillene deres, og heller ikke la skjul på det i videoanmeldelsen sin. De ønsker nå 15 millioner dollar for tort og svie.

Nå har de dessuten krevd at Valve utleverer den personlige informasjonen til 100 Steam-brukere, som har gitt dem negative brukeranmeldelser eller kommentarern. Disse er nemlig også saksøkt, fordi … vel, jeg skal vokte meg for å si så mye mer, med tanke på at selskapet er så glad i advokater som de er. Totalt vil de i alle fall ha 18 millioner dollar fra dem.

Med dette fikk de endelig Valve til å reagere, men sannsynligvis ikke på den måten de hadde håpet. Valve har nemlig fjernet alle spillene deres fra Steam, og dette inkluderer spillene på Greenlight. Synd for Digital Homicide, men neppe synd for kvalitetsnivået på Steam (selv om det for all del fortsatt er rimelig mye å rydde opp i på den kanten).

Valves PR-sjef Doug Lombardi, som omtrent aldri uttaler seg om noe som helst, har bekreftet at utviklerens spill er fjernet:

– Vi har sluttet å gjøre forretninger med Digital Homicide, på grunn av deres fiendtlige holdning til Steam-kundene, sier han til Techraptor.

Det blir nok et nytt søksmål av dette, men jeg mistenker Valve har ressursene de trenger for å forsvare seg i retten.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.