Vil du tilbake til Barrow Hill?

Det gufne pek-og-klikk-eventyret får oppfølger, samtidig som originalen lanseres på Steam.

Barrow Hill: Curse of the Ancient Circle er et lavbudsjett-eventyr som ble lansert for ganske nøyaktig ti år siden, og som fikk et godt rykte i eventyrspillmiljøet. Handlingen foregår i Cornwalls skoger, der det ryktes at noen utfører mystiske ritualer i nærheten av eldgamle gravhauger. Når bilen din konker ut midt på natta, har du ikke noe annet valg enn å utforske området – og det går som det må gå.

Føler meg tryggere nå som både politiet og Dr. Who har ankommet.
Føler meg tryggere nå som både politiet og Dr. Who har ankommet.

Nå kommer oppfølgeren

Utvikler Shadow Tor har i lang tid vært opptatt med et spill som heter Bracken Tor – men nå er tydeligvis dette lagt på hylla til fordel for en Barrow Hill-oppfølger. Den heter Barrow Hill: The Dark Path, og lanseres allerede 22. september på Steam. Nok en gang vender vi tilbake til Barrow Hill, der eldgamle, keltiske mysterier venter på å bli avdekket.

I likhet med forgjengeren er det snakk om et førstepersons eventyr der du «hopper» fra skjerm til skjem i Myst-stil. Det hele ser litt mer utdatert ut nå enn Barrow Hill gjorde for ti år siden (selv om det aldri var spesielt «state of the art», men utvikleren håper nok at målgruppen ikke bryr seg særlig med grafikken.

Her er en trailer. Den viser ikke noe av spillet, men gir vel i alle fall et slags inntrykk av hva det dreier seg om:

Samtidig med at oppfølgeren lanseres, slippes også originalen på Steam. Jeg husker Barrow Hill som et guffent og interessant spill, men jeg kom aldri spesielt langt i det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.