Sjarmerende eventyrspill kan få Steam-utgivelse

Husker du Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy fra 2007?

Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy er et todimensjonalt pek-og-klikk-eventyr som opprinnelig kom ut som en gratisutgivelse i 2007. Spillet ble veldig populært, og tidligere i år fikk det til og med en kommersiell oppfølger i form av Nelly Cootalot: The Fowl Fleet. Nå ønsker utvikleren å bringe originalspillet til Steam, i forbedret utgave.

Noe sier meg at de helst vil være alene.
Noe sier meg at de helst vil være alene.

HD-grafikk og widescreen-støtte

Blant annet ønsker han å oppgradere spillets grafikk slik at det kan kjøre i HD og på bredskjerm-monitorer, og sikre at spillet kjører godt på moderne systemer. Utover dette skal spillet være identisk med originalen. Om du syntes dette høres ut som noe du kunne tenke deg i Steam-biblioteket ditt, kan du gi spillet en stemme på Greenlight.

Spillet følger Nelly Cootalot, en fryktet pirat (ifølge utvikleren) som har kommunisert med sjelen til en avdød kollega og fått i oppdrag å finne ut hva som har skjedd med en flokk veldig sjeldne fugler. For å oppnå dette må hun plukke opp alt som ikke er spikret fast, og bruke det for å løse en serie mer eller mindre logiske gåter i sjarmerende, håndtegnede miljøer.

Her er en video av utvikleren, som forsøker å overbevise deg til å stemme på spillet på Greenlight:

En kommentar om “Sjarmerende eventyrspill kan få Steam-utgivelse”

  1. Oppfølgeren er i alle fall et av mine favorittspill fra i år! Liten tvil om at jeg skal stemme på denne. Håper «The fowl fleet» solgte såpass bra at det ikke er siste gang vi får se nye eventyr med Nelly i hovedrollen.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.