Sjekk dette dykkerspillet for Vectrex

Er du en av de heldige eierne av en Vectrex? Da kan du kjøpe et helt nytt spill for konsollen.

På tross av at Spillhistories lesermasse antakeligvis er en god del mer interessert i retrospill enn gjennomsnittsgameren, mistenker jeg at vi har ganske få Vectrex-eiere der. Men om du skulle være så heldig å ha en av de unike vektorgrafikk-konsollene fra åttitallet, kan du nå kjøpe et nytt spill for den.

Dykk og bli rik

Spillet heter Big Blue, og er altså ikke en referanse til IBMs gamle kallenavn, men et arkadespill der du får rollen som en dykker på skattejakt. Helt som i virkeligheten (tror jeg) må du unngå å bli drept av haier og farlige maneter, finne skatter og samle luftbobler slik at du ikke kveles.

Big Blue kommer på elektronisk kassett, komplett med en blå plastfilm som du klistrer på den ellers fargeløse monitoren slik at det hele ser litt mer maritimt ut. Spillet er utviklet av Chris Parsons, og til salgs nå. Finn ut mer på det offisielle nettstedet. Her er en video:

Vectrex-skjermen er ganske sexy, syntes dere ikke?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.