Lekre piksler i Lamplight City

Skaperen av A Golden Wake byr på nok et lekkert retroeventyr.

Lamplight City er et pek-og-klikk-eventyr som ble annonsert på forumet til Adventure Game Studio i går. Spillet finner sted i et steampunk-aktig univers inspirert av Edgar Allan Poe og Charles Dickens, og da spesifikt en by som heter New Bretagne der ny teknologi har ført til velstand og fremgang, men der fattigdom og kriminalitet lurer under overflaten.

Pent.
Pent.

Detektivhistorie med mange muligheter

Du spiller privatdetektiven Miles Fordham, som er på jakt etter mannen (eller kvinnen) som drepte partneren hans – og denne partneren har en merkelig tendens til å snakke med ham fra aden andre siden.

Vi loves en hel by å utforske, og fem separate saker – hver med sine egne vitner og (både ekte og falske) ledespor. Valgene du tar under etterforskningen vil være med deg videre i spillet.

Spillskaper Francisco Gonzalez sto tidligere bak A Golden Wake, som ble utgitt i samarbeid med Wadjet Eye Games. Noe slikt samarbeid er ikke annonsert for Lamplight City (enda, i alle fall). Spillet skal etter planen lanseres neste år.

 

En kommentar om “Lekre piksler i Lamplight City”

  1. Yeeeeees. Dessverre har spillene til Francisco Gonzalez vært de svakeste av Wadjet Eye-utgivelsene (selv om de fremdeles er bra), men alle gode ting er tre, kanskje? Trodde han forøvrig var fast ansatt hos Wadjet Eye nå, men ser ut som noe har forandret seg her? Mulig Dave Gilbert bare har råd til seg selv og kona igjen. Ser ut som Ben Chandler er på ferde når det gjelder grafikken da, og får litt Gabriel Knight-vibber av spillet, spesielt av dialogskjermen.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.