Steam har fått actionspillet Shock Troopers 2nd Squad

Opprinnelig kom spillet ut for SNK-konsollen Neo Geo.

Om du er en tilhenger av SNKs gamle actionspill for konsollen Neo Geo, kan du nå glede deg over at nittitallsutgivelsen Shock Troopers 2nd Squad har blitt lansert på Steam. Her er det snakk om eksplosiv skyteaction sett ovenfra, med mulighet for to spillere og flere figurer å velge mellom.

Det er alltid gøy med litt fugleperspektiv-skyting.
Det er alltid gøy med litt fugleperspektiv-skyting.

I dette spillet trues verden av en ond terrororganisasjon (hva annet er nytt?), og kun en liten gruppe spesialsoldater kan stoppe dem. Steam-versjonen inkluderer samarbeidsspill over nettet, samt nettbaserte poengtavler for de som bryr seg om slikt.

Interessant nok er det nesten ett år siden dette spillet fikk sin debut som digitalt nedlastbart PC-spill, men da kun via Humble Bundle. Fortsatt er flesteparten av spillene som ble lansert i denne samlepakken uten Steam-versjoner. Forgjengeren kom til Steam i mai.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.