Wasteland 3 er annonsert

Dra tilbake til den post-apokalyptiske ødemarken – men denne gangen slipper du å være alene.

inXile Entertainment har annonsert Wasteland 3, og nok en gang ønsker de å samle budsjett ved hjelp av folkefinansiering. Denne gangen har de imidlertid droppet Kickstarter til fordel for Fig, som inXile-sjef Brian Fargo selv er involvert i. Denne plattformen er litt spesiell, ettersom den også lar brukerne investere i prosjekter (og dermed kunne få avkastning).

Vinter allerede?
Vinter allerede?

Kjøretøy og flerspiller

Wasteland 3 skal etter planen komme til PS4 og Xbox One samtidig som PC-plattformene, og vi loves blant annet muligheten til å bruke oppgraderbare kjøretøy i den postapokalyptiske ødemarken. Men den store nyheten er at spillet nå vil ha en form for flerspiller, der du og en venn kan spille sammen – litt som i Divinity: Original Sin.

Om du og partneren din er online samtidig, kan dere velge om dere skal utføre oppdrag sammen eller om dere skal dra hver til sitt for på den måten å få gjort mer. Men du kan også spille mens partneren ikke er på nett, og eventuelt gjøre ting som ødelegger for han eller henne.

inXile har lagt ut noen bilder fra en prototype af Wasteland 3. Disse viser blant annet at Wasteland 3 dropper ørkenmiljøene fra de to første spillene. I stedet foregår handlingen i langt kaldere klimasoner.

Folkefinansieringen skal starte den 5. oktober. inXile jobber forøvrig også med The Bard’s Tale IV og Torment: Tides of Numenera.

Brr!
Brr!
Brr! II
Brr! II

En kommentar om “Wasteland 3 er annonsert”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.