River Raid-aktig skytespill på Amiga

Nå kan du teste en demo av det vertikalt skrollende skytespillet Bridge Strike.

Activision-spillet River Raid, som ble skapt av Carol Shaw i 1982, er et spill jeg tror de aller fleste som var aktive gamere på åttitallet har vært borti. Shaw brukte unike algoritmer for datagenerering av innhold for å tilby spilleren store nivåer på tross av manglende minne på plattformer som Atari 2600, og spillet ble en stor suksess med over 1 million solgte kopier.

Ny versjon for Amiga

Bridge Strike er en moderne versjon av River Raid, laget for Amiga-plattformen i forbindelse med en utviklerkonkurranse. Hvis du ikke har erfaring med River Raid fra før, ser kanskje spillet litt rart ut i videoen under – du kan for eksempel bremse flyet ditt, og bevege kulene ved å bevege flyet. Du kan kun fly over vann, og må skaffe drivstoff underveis ved å fly over hangarskip.

Spillet utvikles av Project R3D, som lanserte Amiga-spillet Tanks Furry tidligere i år. De har satt opp en liten Patreon-side der du kan støtte dem, om du liker det de holder på med. Her kan du laste ned spillet. Mer informasjon, inkludert systemkrav, er tilgjengelig på English Amiga Board.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.