Cruis’n-serien får nytt arkadespill neste år

Fra Raw Thrills og Nintendo. Men den svære maskinen er kun annonsert for Amerika så langt.

Det er mange år siden arkadespill var et vanlig syn her til lands, men i USA finner man dem fortsatt – riktignok ikke like ofte eller i like store konsentrasjoner som før, men de dukker opp her og der. Nå har Raw Thrills og Nintendo annonsert at den «klassiske» Cruis’n-serien med arkaderacere skal få et nytt tilskudd tidlig neste år. Det heter Cruis’n Blast, og selve maskinen ser i alle fall veldig fargerik ut.

Her var det voldsomt mye farger.
Her var det voldsomt mye farger.

Jeg vet ikke om resten av spillet virker like spennende, men du kan jo dømme selv. Her er skrytelista:

  • NEW! Dramatic enclosed cockpit cabinet with fully immersive Thrill-D Blaster sound
  • NEW! BLAST™ turbo boost for truly insane speed!
  • Awesome supercars including Lamborghini Veneno, Nissan GTR, Corvette 206, and more.
  • 43″ 1080p HD LED TV
  • Mind-bending color FX from over 1000 Vibrant RGD LED’s
  • State of the art GTX 750 Ti Nvidia supercomputer HD graphics
  • NEW! Link up to 8 games for massive multiplayer action

Vi får med andre ord veldig lite informasjon om selve spillet, men nå er jo ikke dette et spill vanlige folk skal kjøpe. Ifølge Raw Thrills, vil det lanseres i Amerika tidlig neste år.

Cruis’n USA var et pengesluk

Jeg brukte enorme mengder mynter på Cruis’n USA (samt det strengt tatt ganske overlegne Daytona USA) på en tur til Danmark en gang på nittitallet. På det tidspunktet var fortsatt arkadespill milevis foran det hjemmeplattformene kunne varte opp med, rent teknisk, så det å spille disse spillene var som å umiddelbart hoppe to konsollgenerasjoner frem i tid. Jeg tviler litt på om det samme vil være tilfelle med Cruis’n Blast, men eventuelle lesere i USA kan jo sende oss en rapport om de tester spillet.

Raw Thrills er forøvrig selskapet til Eugene Jarvis, som i sin tid sto for arkadeklassikere som Defender, Robotron og Smash T.V. For oss her til lands, er det kanskje mer interessant at Jarvis for tiden samarbeider med de finske Stardust-skaperne Housemarque om et nytt arkadespill for konsoll.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.