Snafu 64 byr på flerspiller for Commodore 64

Norsk utvikler har vært med å lansere et spill som ble påbegynt på nittitallet.

Snafu 64 er basert på Intellivision-spillet ved (nesten) samme navn, og er et Tron-aktig spill der poenget er å male inne opp til tre motspillere. Spillet fremstår som en mer avansert versjon av en av mine gamle Commodore 64-favoritter, nemlig gratisspillet Wet Paint, som var med å lyse opp den ellers så triste samlepakken 75 Spill fra Data-Tronic.

Enkel moro.
Enkel moro.

Tatt frem fra glemselen

Spillet ble opprinnelig påbegynt på nittitallet, men ble lagt bort av originalutvikler Ruben Spaans i utviklergruppen Megastyle. Roy Johan Widding oppdaget det uferdige spillet, og sammen med et par andre i Megastyle fortsatte han utviklingen (med originalskaperens tillatelse). Widding har blant annet laget en kul tittelskjerm akkompagnert av en rimelig vanedannende melodi for spillet.

Snafu 64 er gratis, og du kan laste det ned fra CSDB. Det støtter Protovisions adapter som tillater fire joysticker samtidig, om du velger å spille det på ekte maskinvare. Ellers kan du selvsagt bruke emulator.

Om du har lyst på mer C64-moro kan du laste ned en bråte spill lansert i forbindelse med en fersk utviklerkonkurranse.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.