Ubisoft gir bort Beyond Good & Evil

Det franske spillselskapet feirer 30 år ved å gi bort klassikeren fra 2003.

Vi vet nå at Ubisoft og Michel Ancel jobber med et nytt Beyond Good & Evil-spill, selv om vi ikke vet hva oppfølgeren skal hete. Kanskje det er derfor Ubisoft nå har valgt å gi bort PC-versjonen av originalspillet gratis på Uplay?

Gavepakken kommer uansett som en del av feiringen av Ubisofts 30-årsjubileum, selv om det naturligvis også handler om å få så mange som mulig til å registrere seg på Uplay. Du trenger Uplay for å spille spillet, men om du bare ønsker å sikre deg det for fremtiden, trenger du ikke å installere programvaren.

Beyond_good_and_evil-combatKritikerrost spill

Beyond Good & Evil er et sjarmerende plattformeventyr fra 2003. Spillet følger fotojournalisten Jade, som gradvis er med på å avdekke en vanvittig konspirasjon på planeten hun bor på, og var alltid planlagt som første spill i en trilogi.

På tross av at det fikk en svært god mottakelse hos pressen, oppnådde det ikke de salgstallene Ubisoft hadde håpet på, og seriens fortsettelse har latt vente på seg.

En kommentar om “Ubisoft gir bort Beyond Good & Evil”

  1. Et fantastisk spill, som alle burde spille. Nesten kriminelt om man ikke har kjøpt eneren enda, så billig som den har vært. Oppfølgeren er et spill jeg har lengtet lenge etter, men håper ikke det faller i den grusomme «Ubisoft-åpen verden»-fella. Ancel + Ubisoft Montpellier har vært en god kombo, da.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.