Åpent romspill inspirert av Terraria

Star Singularity byr på ressursjakt i verdensrommet.

Spillutvikleren Kobi Nistel tok nylig kontakt med oss for å fortelle om Star Singularity, et romspill inspirert av Terraria og Star Control som i disse dager søker stemmer på Greenlight.

Utforsk universet

Spillet gir deg kontroll over et romskip i en åpen verden, der du må reise rundt for å sanke inn ressurser og bruke det til å skape hjelpemidlene du trenger for å bli stadig mektigere. Som i de fleste slike romspill kan du også prøve å tjene penger på handel.

Universet rundt deg skal være dynamisk, med fraksjoner som hver har sine egne agendaer og oppdrag. Ryktet ditt hos disse fraksjonene avhenger av hva du foretar deg i det åpne universet. Spillet skal også ha en kampanje du kan følge, og støtte for lokal samarbeidsflerspiller.

Her er en trailer som viser spillet i aksjon:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.