Ghosts’n’Goblins-aktige Cursed Castilla slippes på Steam

Sideskrollende action med lekker pikselgrafikk, basert på det populære gratisspillet Maldita Castilla.

Om du liker klassiske arkadespill fra åtti- og nittitallet, bør du nok følge litt med på Steam-lanseringen av Cursed Castilla i morgen. Dette er et sideskrollende actioneventyr i stil med Ghosts’n’Goblins, basert på et gratisspill fra noen år tilbake ved navn Maldita Castilla. Originalen fikk svært mye ros, så forhåpentligvis er også nyversjonen solid.

Spansk middelalder

Spillet foregår i et kongerike i middelalderens Spania, der demoner har karret seg inn i vår verden og må stoppes av kongens modige riddere. Utvikleren er stolt av at spillet ikke har alver, orker og gobliner, men i stedet setter deg opp mot «mouras, ojáncanos og nuberus», altså mytiske monstre fra den spanske historien. Totalt er det «48+» fiendetyper og nitten bosser i spillet.

Den nye utgaven skal være kraftig utvidet i forhold til gratisversjonen, og skilter også med en valgfri nyversjon av det originale lydsporet. Ellers loves vi «achievementes» og alt det der, samt ti ulike, arkadeinspirerte skjerm-moduser. Her er en trailer:

Cursed Castilla het tidligere Maldito Castilla Ex. Sånn i tilfelle du lurte. Utvikler Locomalito lanserte forøvrig nok et gratisspill i fjor vinter. Ta en titt!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.