Kjølig overlevelsesspill fra Polen

I Symmetry leder du en gruppe vitenskapsfolk som er strandet på en frossen planet. Uheldigvis er de ikke helt alene der.

Den polske utgiveren IMGN.PRO har annonsert at de vil gi ut Symmetry på PC og konsoll i løpet av andre kvartal neste år. Spillet, som utvikles av et studio ved navn Sleepless Clinic, gir deg rollen som leder for en gruppe vitenskapsfolk som har reist til en iskald planet på jakt etter et mystisk signal. Det var muligens en felle, for nå er de strandet og i stor fare.

Tips for deg som skal hugge juletre selv i år: Finn et mindre tre.
Tips for deg som skal hugge juletre selv i år: Finn et mindre tre. Også greit om det fortsatt har grener.

Overlevelse og lagarbeid

Spillet skal hente inspirasjon fra titler som Sheltered og This War of Mine. Du må sikre at gruppen din overlever, og at de individuelle medlemmene i ekspedisjonen får sine behov dekket samtidig som du utvikler overlevelsesegenskapene deres. Ressurser må samles, basen må utvides, og en mystisk historie må avdekkes.

Et potensielt interessant elementt er at mens ekspedisjonen består av åtte medlemmer, kan du kun ta kontroll over fire samtidig. Om de andre oppfører seg uavhengig vet jeg ikke, men det hadde i så fall vært ganske kult. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.