Unboxing – Civilization VI 25th Anniversary Edition

Kristian har fått kloa i samlerutgaven av Sid Meier’s Civilization VI. Se unboxingen her!

Da det ble åpnet for forhåndsbestilling av Sid Meier’s Civilization VI, var jeg raskt ute for å sikre meg litt ekstra rabatt hos Greenmangaming. Jeg betalte vel 50 dollar for Digital Deluxe-versjonen (som er fullversjonen + de fire neste pakkene med nedlastbart innhold). Så gikk det da et par måneder, og 2K Games annonserte plutselig en samlerutgave. Den måtte jeg jo bare ha… Heldigvis var Greenmangaming snille, og lot meg avbestille kjøpet mitt hos dem – selv om jeg var langt over tidsfrist for avbestilling.

Og i går. I går ble pakken sendt fra England med UPS. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har oppdatert sporingen av pakken, men hvis serverne til UPS har vært overbelastet det siste døgnet, så er det mulig at jeg er delvis skyldig.

Og i dag. I dag like før klokken 18, kom en hyggelig mann (riktignok fra Bring) og leverte den på døra mi. Jippi! Jeg måtte jo bare filme åpningen – selv om jeg ser at det nok hadde vært enklere med et stativ, som de fleste Youtuberne bruker. Men, men. Her følger ca fire og et halvt minutt av min unboxing.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.