Bli kaptein på et luftskip i lekre Sky Trader

Sky Trader er et actionrollespill med handelselementer, der du får utforske en verden fra luften.

Av og til svipper jeg innom Steams Greenlight-kategori for å se om det er noe spennende der. Et av spillene som fanget oppmerksomheten min denne gangen var Sky Trader – et småpent actionrollespill der du får rollen som kaptein på ditt eget luftskip. Du må utforske, slåss og drive handel i luften over en svær øygruppe, og du kan dra hvor du vill i spillets åpne verden.

Påvirk verden rundt deg

Som i mange andre spill med handelselementer kan du etter hvert leie inn andre luftskip for å utvide flåten din, og forhåpentligvis se pengene flomme inn. Du kan også påvirke byene i spillet ved investeringer, noe som sikkert gir enda større muligheter for inntjening i fremtiden. I tillegg kan du møte og rekruttere en bråte forskjellige datastyrte figurer, ifølge utviklerne.

Kamp skal være taktisk, og ser ut til å minne litt om kamp i mer maritime handelsspill, der du må posisjonere deg og time angrepene dine, samtidig som du prøver å unngå å havne innenfor rekkevidden til fiendens kanoner. Fiendene skal inkludere alt fra luftpirater til farlige monstre.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.