Nye spill for Commodore 64

Retroutgiveren RGCD har lansert flere nye produkter, inkludert actionspillet Moonspire.

RGCD har vært stille en stund, men i de siste ukene har de kommet med flere utgivelser. Først lanserte de basketballspillet Jam It på elektronisk kassett («cartridge»). Jam It har vært ute en stund, og er også tilgjengelig fra Psytronik på kassett og diskett, og via digital distribusjon på Itch.io, så dette er ikke den helt store nyheten med mindre du elsker elektroniske kassetter.

Moonspire.
Moonspire.

Jeg kjøpte spillet for en stund siden, og selv om jeg ikke er den store basket-tilhengeren, syntes jeg det var veldig solid. Jeg tipper det er enda artigere i flerspillermodus.

Men for dere som er ute etter nye ting, er nok Moonspire mer interessant. Dette spillet har vært under utvikling i en god stund, og RGCD har vært med å ferdigstille det. Her får vi arkadeaction sett ovenfra, der du må utforske seks svære brett (med totalt over 250 rom) fulle av fiender. Spillet er ute på elektronisk kassett, og via digital distribusjon på Itch.io. Den fysiske utgaven står som utsolgt akkurat nå.

Sist ut er C-2048, en Commodore 64-spill av hjernetrimmeren ved samme navn. Den kan du laste ned helt gratis, om du ønsker det, men du kan altså nå også kjøpe deluxe-utgaven på elektronisk kassett.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.