Nå kan du prøve det nyeste Daedalic-eventyret

Silence er oppfølgeren til The Whispered World, og ser ut til å ha hentet litt inspirasjon fra Brødrene Løvehjerte.

Tyske Daedalic er straks klare til å lansere sitt nyeste eventyrspill (det kommer i morgen, for PC, Mac, Linux, Xbox One og PlayStation 4), og dermed har de gjort noe så gammeldags som å lansere en demo! Her kan du teste spillet helt gratis, men naturligvis med visse begrensninger (Daedalic sier ikke noe om hva den inneholder).

Du laster demoen ned via Steam-siden. Lenken finner du til høyre for boksen der det står at spillet kommer i salg 15. november (jeg sliter alltid med å finne disse demo-lenkene på Steam).

En utstrakt hånd.
En utstrakt hånd.

Besøk en fascinerende og farlig verden

I Silence følger vi 16-åringen Noah og lillesøsteren hans, Renie, som søker ly i en bunker mens byen de bor i utsettes for et bomberaid. Der finner de en portal til en verden som ligger et sted mellom livet og døden, der Renie går seg bort. Nå må Noah prøve å finne henne. Men i ekte Brødrene Løvehjerte-stil, er det trøbbel i denne verdenen også, og Noah og Renie ender opp med å bli sentrale brikker i motstandsbevegelsen der.

I tillegg til Noah og Renie får vi en tredje spillbar figur. Vi vil også risikere å treffe på gamle venner (og «venner») fra The Whispered World. Blant annet vil den magiske larven Spot dukke opp for å hjelpe heltene våre gjennom verdenen. Her er en trailer:

Jeg likte originalen, selv om gåtene var av en varierende kvalitet (slik de er i nærmest alle tyske eventyrspill). Det begynner å bli noen år siden jeg spilte det, så jeg husker ærlig talt ikke så voldsomt mye.

En kommentar om “Nå kan du prøve det nyeste Daedalic-eventyret”

  1. Skal vel ikke være noen gåter i oppfølgeren, og masse QTE, så har minimale forventninger til denne. Hva skjer egentlig med The Devil’s Men? Det virker jo mye mer interessant. Håper virkelig ikke det er skrotet fordi det er et tradisjonelt eventyrspill, og Daedalic ser ut til å satse mer på «moderne» eventyrspill nå.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.