Overlevelsesskrekk bak rattet

I dette unike bilspillet må du delta i stemningsfulle biljakter. Det ser mildt sagt stilig ut.

Jeg bruker vanligvis å skrive spilltittelen i overskriften eller ingressen, for på den måten å unngå de verste lokkeoverskriftene. I dette tilfellet hadde jeg imidlertid ikke så mye valg: Spillet jeg skal snakke om har faktisk ikke noen tittel enda. Akkurat nå går det under det midlertidige og ikke særlig spennende navnet Driving Survival.

Biljakter om natten

Men selve spillet ser faktisk veldig spennende ut. Kort sagt sitter du bak rattet på en bil, som jages gjennom et dystert, regntungt landskap. Hvis forfølgeren klarer å stoppe deg, hopper det ut en gjeng med zombie-aktige folk bevæpnet med balltre, som slår løs på bilen din helt til du (forhåpentligvis) klarer å komme unna.

Basert på videoene og bildene  som enmannsutvikleren har gitt ut så langt, elsker jeg så godt som alt ved dette spillet. Stemningen, grafikken, kjørefysikken og den faktisk temmelig troverdige datastyrte motstanderen. Dette er et spill av den typen som gjør seg veldig godt i animerte gif-er, så her får du en håndfull:

g1necz3

pyeohra

9h4tubr

rrvamvy

Videosnuttene er hentet fra den offisielle utviklertråden på TIGSource, og det er både flere bilder og mer info der. Her er en trailerfilm fra januar:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.