Eventyr og gårdsdrift i nytt åpen verden-spill

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles ser ut til å hente inspirasjon fra både Zelda og Stardew Valley.

Den ferske utvikleren Prideful Sloth, som består av et par veteraner fra Rocksteady og en tidligere Activision-produsent, har annonsert sitt første spill. Det heter Yonder: The Cloud Catcher Chronicles, og ser ut til å bli et veldig hyggelig lite åpen verden-eventyr. Skjønt, «lite» blir kanskje feil ord å bruke.

Store omgivelser

Ny venn?
Ny venn?

Yonder foregår på ei massiv øy som heter Gemea, der du får utforske alt fra hvite tropestrender til snødekte fjell. Hvert av øyas åtte distinkte miljøer har sine egne dyr og planter, og i tillegg til dag/natt-syklus loves vi dynamiske årstider. Uheldigvis plages den av et mystisk mørke, som skaper trøbbel for lokalbefolkningen.

Her kommer selvsagt du inn i bildet, og forhåpentligvis kan du bli øyas redningsmann eller -kvinne.

Utviklerne forklarer at spillet kombinerer utforskingen og eventyrene fra klassiske fantasy-serier med gårdsdrift, fiske og ressursinnsanking. Utvikleren understreker imidlertid at den siste biten ikke er nødvendig, så om du bare ønsker å reise ut på eventyr kan du gjøre det også.

Lanseringen er satt til andre kvartal neste år, og spillet kommer til PlayStation 4 og PC. Du kan sjekke spillets Greenlight-side for mer info. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.