Nye Bulletstorm får Duke Nukem som spillbar helt

Men bare for de som forhåndsbestiller. Hm!

Bulletstorm var et herlig førstepersons skytespill som strengt tatt burde ha blitt en større suksess enn det ble da det opprinnelig dukket opp for en håndfull år siden. I en sjanger der spill ofte var litt for seriøse for sitt eget beste, slapp Bulletstorm seg løs med overdådig, usannsynlig action, en god dose overdreven voldsbruk, og massevis av humor.

Syntes vel ikke det ser så himla mye bedre ut enn før.
Syntes vel ikke det ser så himla mye bedre ut enn før.

Til våren får det en nyversjon, laget av originalskaperne i People Can Fly (som har blitt uavhengige igjen, etter en periode som Epic-studio) og Gearbox. Lanseringen finner sted den 7. april, og spillet kommer til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Bulletstorm: Full Clip Edition inneholder alt tidligere lansert Bulletstorm-innhold, forbedret grafikk og lyd, en ny modus der du starter kampanjen med alt av våpen låst opp, og fem nye brett for spillmodusen Echo. På grafikkfronten er det altså snakk om høyere oppløsning for teksturene, mer detaljerte modeller, glattere bildeoppdateringsfrekvens og støtte for 4K på PC og PS4 Pro.

Duke Nukem som forhåndsbestillingsbonus

Men det er ikke bare velstand i Full Clip Edition. Gearbox har nemlig hentet inn Duke Nukem, som kan brukes som hovedperson. Han får nye dialoger og alt, men han er kun tilgjengelig for de som forhåndsbestiller.

Å forhåndsbestille et Gearbox-utgitt spill er vel strengt tatt ikke spesielt smart, etter fadeser som Aliens: Colonial Marines. Så det er mer enn bare litt irriterende at fornuftige kunder som venter på anmeldelsene får et dårligere produkt enn de som tar sjansen.

Folk må få gjøre hva de vil med pengene sine, men for min del resulterer det i at et spill jeg ellers ville vært interessert i å kjøpe for fullpris (skjønt 340 kroner er litt mye for en overhaling av et spill fra 2011), ikke blir kjøpt før det havner i Steams etter hvert ganske så gigantiske tilbudskasse.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.